Cocktailpakketten voor zakelijk gebruik

Cocktailpakketten zijn ook uitermate geschikt om in te zetten als een zakelijke geschenk. Van kleine kerstpakketten voor alle medewerkers tot een proefpakket met aanvullende accessoires om een iemand in het bijzonder in het zonnetje te zetten. Wij zijn benieuwd naar wat jouw wensen zijn en willen graag met je om de tafel zitten om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Relatiegeschenken

Maak je collega’s blij met een uniek cadeau: een mooi kant-en-klaar cocktailpakket waar men van kan genieten. Het pakket komt met een kaartje waar je eigen gekozen persoonlijke boodschap op staat. Zo kan iedereen bij welke festiviteit dan ook het pakket met een lach op het gezicht ontvangen.

We hebben dezelfde cocktailpakketten zoals in de webshop, maar op maat gemaakte pakketten zijn ook mogelijk. Zo kunnen we in overleg bespreken welke cocktails erin gaan, de hoeveelheid en de extra’s als garnering, glazen of andere cadeau’s.

Kerst pakketten

Een kerstpakket is voor iedere werknemer een leuk cadeau om te ontvangen. Daarom is het ook extra leuk om een feestelijk pakket te versturen waarvan men samen van kan genieten.

Wij maken de kerstpakketten op maat en bespreken zo samen de inhoud van het pakket. We kunnen alle kanten op: Je kan kiezen voor een mooi kistje met de benodigdheden voor 10 cocktails en garnering, of een mooie kist met een fles whiskey, 2 glazen en enkele benodigdheden voor de cocktail Old Fashioned.

Er zijn verschillende verpakkingsmogelijkheden om het pakket de juiste sfeer te geven. Ook eventuele extra’s als glazen, shakers of jiggers zijn mogelijk. Laat het ons vooral weten!

Cocktailworkshops / Livestreams

In deze huidige tijd is samenkomen met collega’s lastig, daarom bieden wij ook livestreams aan waar wij cocktails kunnen mixen samen met uw team! Van te voren krijgt iedereen een pakket met de benodigdheden, waarna die tijdens de leerzame noch interactieve livestream gemixt en gedronken kunnen worden. Een aanrader om toch met collega’s samen te komen!

Het team van de cocktailfabriek levert enorm lekkere cocktailpakketten aan onze mensen.
Opvallend is altijd de snelle service, maar ook de aandacht die ze aan hun pakket besteden. Kortom: als je iemand een leuk, origineel cadeau wilt doen of zelf een leuke avond wilt
hebben, zou ik de Cocktail Fabriek van harte aanbevelen!

TalentCareStefan Ottenbros

Het pakket verzorgd door de Cocktail Fabriek heeft onze leden aangenaam verrast. Snelle service, vriendelijk personeel en leuke producten!

Accelerator NederlandCharlotte Faro

De cocktail workshop was voor ons een groot succes! Floris en Jeroen presenteren het leuk, en het is ook heel leerzaam. Geschikt voor groepen van alle groottes. Tenslotte zorgt de quiz voor afwisseling en voegt een spelelement toe. Kortom, een heel leuke avond voor een goede prijs!

Vereniging Studenten Econometrie en Actuariaat (VSAE)Pepyn van Haaften

We hebben een cocktailworkshop georganiseerd met de Cocktail Fabriek speciaal voor onze actieve leden als vervanging van het oorspronkelijke feest. Door de heren van de Cocktail Fabriek werd het daardoor dit jaar een heus feestje in huis! De avond was ontzettend goed bevallen. Iedereen ontving een leuk, compact pakket, wat helemaal duurzaam is en dus goed bij onze verenigingsvisie past.

De Cocktail Fabriek biedt ook alcoholvrije cocktailpakketten aan, waardoor de workshop inclusief voor al onze leden was. De communicatie verliep soepel en ook dachten ze mee over een goed verloop van de distributie. Daarnaast kregen we advies op maat om onze leden de lekkerste (virgin) cocktails aan te bieden voor de scherpste prijs. Al met al een fijne samenwerking met als resultaat een ontzettend leuke en interactieve cocktailavond!

Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit (MFVU)

Alleen al bij het openen van het cocktail pakket van de Cocktail Fabriek was het duidelijk dat het een feestje ging worden. Een mooi en vrolijk pakket met daarin alle benodigde ingrediënten en een duidelijke uitleg hoe de verschillende cocktails gemaakt moesten worden. Ook de workshop was een succes met een goede begeleiding en een leuke quiz met allerlei weetjes over cocktails!

Medische Studie Vereniging PulseSonja Verstappen

Samen met de Cocktail Fabriek hebben we ondanks covid-19 toch nog een leuke kennismaking kunnen organiseren voor de pre-master studenten. We hebben een fijne en flexibele samenwerking gehad, met als eindresultaat leuke pakketten en lekkere cocktails!

AureusAlec Baars

Afgelopen maand stond ons eerste online recruitment evenement op de planning, welke we normaliter afsluiten met een gezellige borrel. Als vervanging hiervoor hebben we dit jaar cocktail boxes besteld bij de Cocktail Fabriek. De service is top en de pakketten worden via de post bij je thuisbezorgd. De meegeleverde instructiekaarten bleken erg handig en de drie cocktails vielen in de smaak, vooral de Pornstar Martini! Kortom, een aanrader!

Transito | Study Association for Urban, Port and Transport EconomicsSteven Rozema

Na lang mailcontact te hebben gehad met Floris, hebben wij als studievereniging een heel gezellige avond gehad. Floris en Jeroen waren heel begripvol en hebben fijn meegedacht aan hoe ze ons een leuke avond konden bezorgen.
Met 25 leden hebben wij de Moscow Mule en Pornstar Martini gemaakt met behulp van de expertise van Floris en Jeroen.
De quiz tussendoor zorgde voor een leuke afwisseling!

V.I.V.ARomy Warmerdam

Een heel leuk corona-proof uitje voor (grote) groepen! De cocktails, ingrediënten en presentatie waren uitstekend. Erg gezellige avond gehad met lekkere drankjes.

MAEUR

We vonden de workshop echt te gek! We hebben alleen maar positieve berichten gehad na het organiseren van deze activiteit. De pakketten waren perfect, ook waren de cocktails heerlijk! Bedankt voor alles!

Studievereniging AstreaJim de Rouw

Als studievereniging van bestuurskunde hadden wij de cocktailworkshop geregeld als online afsluiter van onze diesweek - de verjaardag van onze vereniging. Normaal doen we als afsluiter van de diesweek een gala, maar dat was natuurlijk niet mogelijk. De cocktailworkshop was een super leuk en geslaagd alternatief waarna we als vereniging super veel complimentjes ontvingen over hoe leuk iedereen het vond, terwijl we er zelf helemaal niet zoveel moeite in hebben gestopt.

Ik vond het ontzettend leuk om ook zelf een keer mee te kunnen doen omdat de organisatie uit handen word gegeven en dat deden de heren van de cocktailworkshop uitstekend! De avond was goed gevuld met het maken van heerlijke cocktails en ook nog een leuke quiz, waar de interactie mee werd gestimuleerd. Ik heb het weekend daarna zelfs met mijn ouders en mijn broertje de cocktails nog een keer gemaakt, super leuk! Bedankt!

Bestuurskundige Interfacultaire vereniging Leiden (B.I.L.)Loes Velthuis

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!