Gemakkelijk professionele cocktails maken...

Wij verlagen de drempel om heerlijke cocktails te maken. Met onze producten en recepten maak jij gemakkelijk een professionele cocktail. Met maar een paar van de beste ingrediënten mix je in een handomdraai een verrukkelijke, gelaagde cocktail waar alles in zit. Het is al gezellig om de cocktails te maken, maar genieten van het eindresultaat is pas écht genieten.

Nu hoef je ook niet meer naar verschillende winkels te gaan voor alle ingrediënten van de cocktail. Welke ingrediënten zijn überhaupt lekker en geschikt voor de ‘Perfect serve’?! Wij hebben alle producten die we gebruiken zorgvuldig geselecteerd, zo heb je dan ook geen keuzestress meer.

Nu kan je bij Cocktail Fabriek met slechts een paar klikken op de knop je favoriete cocktailpakket bestellen. Verwen jezelf met onze pakketten of geef het cadeau! Je krijgt zo gemakkelijk heerlijke cocktails, net alsof je in je favoriete cocktailbar zit. Alleen krijg je nu 14 cocktails voor dezelfde prijs, in plaats van 5.

Volg ons!
Dark 'n stormy recept cocktail

Samen duurzaam

Wij willen het milieu zo min mogelijk schaden en hebben daarbij zeer bewust naar duurzame verpakkingsmaterialen gekeken. Zo hebben we het beste van beide werelden: een duurzaam pakket én veilig vervoer, voor een guilt-free pakket!

– Je krijgt korting als je je pakket bij een PostNL punt afhaalt. Dit bespaart vervoerskosten en dus ook CO2 uitstoot.

– We gebruiken 100% gerecycled opvulschuim.

– Het maatcupje is gemaakt van rietsuiker.

– De kartonnen doos is van eerlijk karton.

– Al ons tape is gemaakt van kraftpapier, dus 100% recyclebaar.

– Wij gebruiken geen plastic