Het recept van een verfrissende Gin Tonic

De Gin Tonic is een verfrissende eenvoudige cocktail waarmee je eindeloos kan variëren, geen wonder dat hij zo populair is! Bekijk hieronder het Gin Tonic recept en volg de 3 stappen om je eigen cocktail te bereiden.

Om gegarandeerd een lekkere Gin Tonic te maken, kan je het Gin Tonic cocktailpakket bij ons bestellen. We hebben de beste producten geselecteerd om van jouw cocktail een feestje te maken! Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Hierbij kan je ook je eigen garnering selecteren die jij het lekkerst vindt, onze persoonlijke favoriet is de botanical trio. Hierbij krijg je jeneverbessen, roze peper en kardemon peulen.

Gin Tonic pakket
Cocktail Gin Tonic recept

Benodigheden

Voor dit Gin Tonic recept heb je nodig:
– 50 ml gin
– 150 ml tonic
– Garnering naar keuze

Instructies

1. Pak een longdrinkglas of een Coppa (de bekende Gin Tonic glas) en doe hier lekker veel ijs in.

2. Doe 50 ml van de gin in het glas en voeg hierna de garnering toe. Als je citroenen of limoen gebruikt, is het lekker om een partje (¼ limoen) uit te knijpen boven je glas. Snijd het andere partje doormidden en gebruik dit als garnering.

3. Giet een kwalitatieve tonic als laatste in het glas en roer kort met een barlepel alles door elkaar,  doe dat niet te enthousiast want dan verliest je cocktail te veel koolzuur! Je Gin Tonic is ready to serve en je kan er nu heerlijk van genieten!