Dark ‘n Stormy recept | Een duistere cocktail vol smaak

Deze cocktail is niet zo duister als dat ‘ie klinkt. Dit Dark ’n Stormy recept is een exotische oppeppende cocktail die zowel complex smaakt, als makkelijk te maken is!

Om gegarandeerd een lekkere Dark ’n Stormy te maken, kan je het Dark ’n Stormy cocktailpakket bij ons bestellen. We hebben de beste producten geselecteerd om van jouw cocktail een feestje te maken! Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Dark 'n Stormy pakket
Dark 'n stormy recept cocktail

Benodigheden

Je hebt het volgende nodig:
– 50 ml bruine rum
– 150 ml gingerbeer
–  Sap van ¼ limoen
– Partje Limoen

Instructies

1. Pak een tumblerglas of waterglas en doe hier lekker veel ijs in.

2. Doe 50 ml van de rum in het glas en knijp een partje (¼ limoen) boven het glas uit. Snijd het andere partje doormidden en doe dit in het glas.

3. Giet een kwalitatieve ginger beer als laatste in het glas en roer kort met een barlepel alles door elkaar, doe dat niet te enthousiast want dan verliest je cocktail te veel koolzuur! Je Dark ‘n stormy is nu klaar om opgediend te worden!

De volgende stap is optioneel: (maar wel aangeraden!)

4. Om het Dark ‘n Stormy recept helemaal af te maken doe je er op het laatst nog enkele druppels Dr. Siegert Angostura Bitter in! Deze bitter maakt de cocktail net wat kruidiger en geeft die extra kick, voor een gelaagde, complexere cocktailervaring.